Zwangerschapsfotografie

"Een herinnering aan een belangrijke periode in je leven."

Wat is er mooier dan speciale foto’s van deze bijzondere tijd uit je leven?! Steeds meer vrouwen kiezen ervoor dit bijzondere moment op een prachtige manier vast te laten leggen. Als fotograaf is het een creatieve uitdaging om mooie foto’s te maken van deze bijzondere fase in je leven.
Voor zwangerschapsfoto’s vind ik het heel belangrijk dat de fotoshoot zo ontspannen en comfortabel mogelijk verloopt. Dat betekent dat we alle tijd nemen en jij zelf bepaalt wat voor foto’s er worden gemaakt. 

Werkwijze
De zwangerschapshoot vindt plaats in mijn huis fotostudio in de wijk Vathorst in Amersfoort. Aan de hand van jouw wensen bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn en welke sfeer je wilt vastleggen op de foto. Dit kan variëren van liefdevol, zoet of stoer. 

Wat kost de zwangerschapshoot en wat ontvang je hiervoor:

Pakket A, kosten 95 euro

  • Een professionele fotoshoot van ±1,5 uur.
  • Alle foto’s worden geleverd op USB stick in de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder watermerk, in JPG formaat.
  • Een aantal foto’s worden door mij bewerkt, dit bewerken houdt in: omzetten naar zwart/wit of sepia, kleur- en belichting aanpassing en een andere beeld uitsnede.
  • Foto’s zijn rechten vrij, hierdoor kun je alle foto’s zelf laten afdrukken, waar je maar wilt.

Na de zwangerschapshoot
. Binnen 2 weken neem ik contact met je op om de USB stick met opnames op te komen halen.

Tips!
De beste periode tijdens je zwangerschap voor een fotosessie is vanaf week 34 tot 36 omdat je buik dan mooi rond is (wanneer je kiest voor pakket A).

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Pakket B, kosten 200 euro

  • 5 fotomomenten in een professionele studio.
  • Alle foto’s worden geleverd op USB stick in de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder watermerk, in JPG formaat.
  • Foto’s zijn rechten vrij, hierdoor kun je alle foto’s zelf laten afdrukken, waar je maar wilt.

Speciale werkwijze bij pakket B.
Tijdens je zwangerschap worden er op vier momenten foto’s gemaakt in de studio. Dit kan bijvoorbeeld zijn in week 20, week 24, week 28, week 32 en week 36, in overleg kunnen we ook kiezen voor andere momenten. Deze vijf foto’s worden door mij achter elkaar gezet op een grote panoramafoto, hierdoor kun je mooi het groeien van je buik zien.