Newborn fotografie

“Een mooie foto van je kleine kindje”

Werkwijze.

De fotoshoot vindt plaats in mijn fotostudio in de wijk Vathorst in Amersfoort of bij u thuis. Aan de hand van de wensen van de ouders bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn en welke sfeer je wilt vastleggen op de foto. Dit kan variëren van lief tot stoer.
Wanneer ik de foto’s bij u thuis kom maken neem ik flitsinstallaties, achtergronden, tafel en accessoires mee. Het opzetten van deze studio duurt ongeveer half uur.
Buiten Amersfoort reken ik € 0,33 per kilometer.

Wat kost het?

De kosten van een newbornshoot in mijn fotostudio bedragen 95 euro, de kosten van de fotoshoot bij u thuis zijn 150 euro.

Hiervoor ontvang je:

  • Een professionele fotoshoot van ± 2 uur.
  • Alle foto’s worden geleverd op USB stick in de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder watermerk, in JPG formaat.
  • Een aantal foto’s worden door mij bewerkt, dit bewerken houdt in: omzetten naar zwart/wit of sepia, kleur- en belichting aanpassing en een andere beeld uitsnede.
  • Foto’s zijn rechten vrij, hierdoor kun je alle foto’s zelf laten afdrukken, waar je maar wilt.

Na de fotoshoot.

Binnen 2 weken neem ik contact met je op om de USB stick met opnames op te komen halen.

Tips!

De tweede week na de geboorte is de beste tijd voor de Newbornshoot. De kleine slaapt dan nog veel en laat zich in alle houdingen neerleggen. Wanneer de baby groter is wordt dit veel moeilijker.

Heb je nog vragen, andere wensen, of je wilt een afspraak maken, neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel me.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider