Modelfotografie

"Gun jezelf een compliment!"

 

Altijd al met bewondering gekeken naar foto’s van topmodellen en ervan gedroomd om ook zo perfect en prachtig uitgelicht op de foto te staan? Tijdens deze modelshoot zorg ik ervoor dat je het beste uit jezelf naar boven haalt. Met na afloop het resultaat, een geweldige serie foto’s waar je trots op kunt zijn.

Werkwijze.
De fotoshoot vindt plaats in mijn fotostudio in de wijk Vathorst in Amersfoort. Aan de hand van jouw wensen bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn en welke sfeer je wilt vastleggen op de foto. Dit kan variëren van liefdevol, zoet, sexy en stoer. Tijdens de fotoshoot wissel je regelmatig van kleding zodat we foto’s in verschillende stijlen kunnen maken, neem daarom ook verschillende stijlen kleding mee (zie de tips hieronder).

Wat kost het?
De kosten van een modelshoot bedragen 75 euro

Hiervoor ontvang je:

  • Een fotoshoot in een professionele studio of op locatie van 2 à 3 uur.
  • Alle foto’s worden geleverd op USB stick in de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder watermerk, in JPG formaat.
  • Een aantal foto’s worden door mij bewerkt, dit bewerken houdt in: omzetten naar zwart/wit of sepia, kleur- en belichting aanpassing en een andere beeld uitsnede.
  • Foto’s zijn rechten vrij, hierdoor kun je alle foto’s zelf laten afdrukken, waar je maar wilt.

Tips!
Neem voldoende extra kleding mee, beter teveel dan te weinig. Neem de kleding mee die passen bij de soort foto’s die je wilt laten maken. Denk ook aan accessoires zoals petjes, kettingen schoenen laarzen enz. Kijk goed in bladen en zoek op internet naar wat je leuk vindt, neem voorbeelden mee zodat ik een indruk krijg van je wensen. Ik heb ook voorbeelden liggen maar ik vind het belangrijk dat je goed nadenkt over de foto’s die je wilt laten maken. Neem ook je make-up spullen mee zodat je de make-up tijdens de fotoshoot nog kunt bijwerken.

Heb je nog vragen, andere wensen, of wil je een afspraak maken, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

vrij werk
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider