Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Marinke, Leander & Jim Marinke, Leander & Jim schreef op oktober 18, 2019 om 6:35 pm:
Met een lach en een traan ontvingen wij van jou onze schitterende trouwfoto’s.  Enorm treffend heb jij de emotie van en óp onze grote dag vastgelegd, in grote en kleine momenten. Groot compliment voor de manier waarop je, “bijna onzichtbaar”, de hele dag precies die momenten hebt weten te vangen waarmee je uiteindelijk “ons verhaal” hebt verteld.  Al met al  een geweldige herinnering aan een onvergetelijke dag, met heel veel nagenieten dankzij jouw prachtige foto’s. Bedankt!
Danielle Danielle schreef op november 28, 2018 om 1:48 pm:
Leuk, zwangerschapsfoto's met mijn gezin! Dacht ik… Online zijn de prachtigste voorbeelden te vinden. Ik had natuurlijk buiten het humeur en de medewerking van mijn kinderen gerekend: eenmaal in de studio wilden ze niet. Gelukkig heeft Leo met engelengeduld uitgebreid de tijd genomen om er toch een mooie serie van te maken. Het zijn geslaagde foto's voor nu en ik denk een onbetaalbare herinnering voor later. Een zwangerschap is toch een hele bijzonder periode en ik ben ontzettend blij dat ik die op deze manier heb kunnen vastleggen. Bedankt, Danielle.
Ilse, Bas en Finn Ilse, Bas en Finn schreef op maart 4, 2018 om 1:05 pm:
Hoi Leo, ontzettend bedankt voor de super mooie foto's die jij hebt gemaakt van Finn ! We zijn er heel erg blij mee ! Wij raden jou zeker aan bij andere. Voor een newborn shoot staat normaal 2,5/3 uur, maar wij zijn er veel langer geweest ! Je stelt de ouders erg op hun gemak door te zeggen dat het niks uitmaakt als ze gaan huilen, poepen of plassen ! Heel erg fijn is dat ! Ook de service eromheen door het bewerken van de foto's en dat alle foto's op een dvd worden gezet vinden wij echt een pluspunt ! Wij komen zeker nog een keer terug ! Groetjes Bas, Ilse en Finn
Corinne Corinne schreef op februari 12, 2018 om 9:03 am:
Ik heb een modelshoot gedaan bij Leo en heb een hele leuke middag gehad. Leo nam de tijd, luisterde goed naar wat voor soort foto’s ik wilde en ik voelde me gelijk op mijn gemak. De foto’s zijn super geworden en heb ik meegekregen op een dvd. Ook fijn: je krijgt álle foto’s mee. En dat alles voor een mooie prijs. Zeker aan te bevelen. Leo, bedankt voor de leuke shoot en de gave foto’s!
Pim H. Pim H. schreef op januari 26, 2018 om 11:40 am:
Even geleden hebben een shoot met onze 15 mnd jonge dochtertje gedaan. Het was een plezier om met je te werken Leo, de begeleiding van de shoot ging op een fijne natuurlijke manier en je stelt je heel flexibel op. De foto's kwamen keurig op tijd en we zijn heel blij met de kwaliteit. Genoeg mooie foto's om te gebruiken voor aan de muur en voor opa's en oma's. Wat ik heel prettig vind is dat we de RAW bestanden ook zelf kunnen bewerken nog en zelf in charge zijn voor nabestellingen. Mooi ook hoe je de foto cd opleverd. Dank voor het puike werk Leo!
Karl en Eline Karl en Eline schreef op november 1, 2017 om 8:56 am:
We hebben bij Leo de newbornshoot van onze dochter gedaan. Omdat wij erg laat waren met boeken waren we extra blij dat Leo zo flexibel was; we konden al binnen drie dagen terecht. Dit was geen probleem en hij heeft uitgebreid de tijd genomen om onze dochter zo mooi mogelijk vast te leggen. Hij heeft goede ideeën en straalt rust uit, wat wij wel zo prettig vonden. We hebben de shoot als prettig ervaren waarbij de sfeer gezellig maar constructief was. Binnen een week kregen we de foto's al. Wij raden Leo zeker aan! Zeker als je bedenkt dat dit soort shoots elders vaak minstens het driedubbele kost. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Leo, dank je wel voor alle inzet en de prachtige foto's; voor ons een hele dierbare herinnering aan de eerste weken.
Hans & Hilde Hans & Hilde schreef op oktober 11, 2017 om 1:46 pm:
Beste Leo, Heel erg bedankt voor de leuke fotoshoots met dito resultaat; fijn dat je zo flexibel was – zowel t.a.v. onze last minute planning vooraf als t.a.v. het meedenken voor ons geboortekaartje. We kijken terug op 2 mooie en leuke shoots met prachtige foto's als herinnering voor nu & later!
Paolo en Anneke Paolo en Anneke schreef op oktober 5, 2017 om 7:07 pm:
Beste Leo, Hartelijk dank voor de prachtige fotoshoot die je van onze kleine man hebt gemaakt samen met zijn grotere broers, wat een mooie foto's hebben die opgeleverd! Je had het niet makkelijk omdat ons ventje erg onrustig was en veel moest huilen, maar met je engelengeduld hebben toch nog een hele mooie herinnering voor later!
Arnoud & Lotte Arnoud & Lotte schreef op april 1, 2017 om 11:51 am:
17-02-2017 zijn wij getrouwd en Leo heeft die dag foto's gemaakt. We zijn erg over Leo en zijn werkwijze te spreken. Onderstaand een paar punten die we als zeer prettig hebben ervaren: – in aanloop naar de bruiloft heeft Leo alles rondom het fotograferen goed geregeld. We hebben een inschrijfformulier in moeten vullen. Daarin zijn duidelijke afspraken gemaakt en werd duidelijk wat we van elkaar konden verwachten. – Leo komt zijn afspraken na. Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. – Op de dag zelf was Leo vroeg aanwezig, dit was geen enkel probleem voor hem. – Gedurende de fotoreportage was Leo de rust zelve. – Leo is constant aan het werk, hij probeert alle mooie momenten vast te leggen. Ook de details vergeet hij niet. Bijvoorbeeld: na het aansnijden van de taart was er even een moment waarop de daggasten koffie/thee dronken. Leo heeft dat moment gebruikt om de kerkzaal alvast te bekijken zodat hij precies wist vanaf welke plekken foto's gemaakt konden worden (bijv. buitenom naar de achterkant lopen en met een trappetje omhoog naar het orgel zodat er ook mooie foto's van boven gemaakt zijn!) – Na de bruiloft kregen we een paar dagen later alvast een foto om nieuwsgierig te worden naar de rest. – De rest van de foto's kwamen ook erg snel (5 weken). – De foto's zijn mooi bewerkt en we kregen twee mooie bedrukte dvd's in een gepersonaliseerd hoesje. Al met al zijn we zeer tevreden. Last but nog least; de prijs kwaliteit verhouding was boven verwachting! Bedankt Leo voor je inzet, enthousiasme en ijver! Arnoud & Lotte
Juriaan, Danielle, Mats en Mente Juriaan, Danielle, Mats en Mente schreef op maart 9, 2017 om 1:53 pm:
Wij hebben in december een hele mooie shoot gehad bij Leo. Ons dochtertje was pas 11 dagen oud en Leo nam alle tijd voor ons en onze kinderen. Hij stelde iedereen op zijn gemak, dat was erg fijn. De kinderen en vooral de baby had de regie. Leo luisterde goed naar onze wensen en had zelf ook hele leuke ideeën voor de foto's. Alles was mogelijk. De foto's zijn ook prachtig geworden, echt een super mooie en blijvende herinnering. een aantal foto's zijn ook heel mooi bewerkt, echt prachtig. Zodra we weer toe zijn aan een nieuwe shoot, gaan we zeker weer naar Leo. Want zowel de foto's als de manier van contact en foto's maken was echt TOP. Nogmaals bedankt Leo!!!! Groeten, Juriaan, Danielle, Mats en Mente
Joep en helma Joep en helma schreef op december 10, 2015 om 9:01 am:
Op 4 september 2015 heb jij onze huwelijksdag op de gevoelige plaat vastgelegd. Voorafgaand hebben wij bij jou een fotoshoot gedaan en het resultaat was prachtig. Uitermate scherpe foto`s. Op onze huwelijksdag was je al vroeg aanwezig om te beginnen met foto`s te maken. Tot aan het eind van de avond ben je gebleven. Het leuke van jouw manier van fotograferen is dat wij amper hebben gemerkt dat je erbij was. Aanwezig, maar toch afwezig. Het resultaat hiervan is dat wij nu over hele leuke, mooie en spontane foto`s beschikken. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en dat is zeer zeker te zien. Door jouw spontane-, resultaatgerichte-, en vrolijke karakter is het voor ons een groot onderdeel geworden van onze dag. Leuk om te zien dat 3 van onze foto`s op je site te zien zijn. Ik hoop dat je nog heel opdrachten mag verzorgen. Wij zullen je zeker aanbevelen. Je bent een topper. Een zeer goede fotograaf die tegen een scherpe prijs bijzonder mooie foto`s maakt. Leo, Hartelijk dank dat je onze dag onvergetelijk hebt gemaakt,